Time-lapse fotografie

Onzichtbaar met bloten oog

Time-lapse-fotografie is een techniek waarbij de frequentie waarmee filmframes worden vastgelegd veel meer wordt verspreid dan de frequentie die wordt gebruikt om de reeks te bekijken. Bij weergave op normale snelheid lijkt de tijd sneller te verlopen en dus te vervallen.

Een persoonlijk plan?

Iedere video is uniek. Wij vinden het proces net zo belangrijk als het resultaat. Daarom maken wij het beste plan wat bij u vraag past.

Instap korting

Word u onze nieuwe klant? Dan krijg u 10% korting op uw eerste offerte. Dat scheelt al snel honderden euro’s.

Vragen?

Heeft u meer weten of gewoon even kennis maken? Neem dan contact op!

Levert het mij iets op?
Is het wel iets voor mij?
Waarom Studio White Cat
Wat kunt u van ons verwachten?
Wat zijn de USP van Studio White Cat?
Wat zijn de kosten?
Levert het mij iets op?

Online video kan uw organisatie, product en/of dienst ongelooflijk bekendheid opleveren. Maar hoe spreek je de juist doelgroep aan?

De sleutel is denken vanuit uw doelgroep. Wat vinden zij leuk, inspirerend en interessant. Hoe kan uw boodschap hun interesse wekken?

Is het wel iets voor mij?

Of je nu een grote organisatie bent of juist een startup, online video is voor iedereen interessant. Online video helpt zowel kleine als middelgrote bedrijven te concurreren met de grote jongens.

Waarom Studio White Cat

Studio White Cat heeft in samenwerking met andere videoproductie bedrijven honderden timelapsen gemaakt. Dit geeft ons ervaren blik op hoe timelapse het beste gemaakt kunnen worden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Iedere beeld, regel tekst en animatie heeft een reden. Wij denken over alle onderdelen na hoe dit bijdraagt aan het doel wat u voor ogen heeft. Wij halen alles uit de kast!

Wat zijn de USP van Studio White Cat?

Flexibel, snel, jong, maar ook veel ervaring en niet duur!

Wat zijn de kosten?

Wij maken voor iedere klant een persoonlijk plan. Prijzen worden op uurbasis vastgesteld. Op de prijs en plan pagina vindt u meer informatie.

Studio White Cat

Meer dan alleen videoproductie

De voordelen van videomarketing is een goudmijn voor elke organisatie. Het kan de positie van uw zoekmachine, doorklikpercentages, open rates en conversies verhogen. Maar je moet je doelgroep bereiken. 

Met onze 10 jaar ervaring online video en omroep ervaring helpen wij u graag uw videomarketing uit te breiden.

Portfolio
Klanten
Aanbeveling

Klaar voor de volgende generatie online video?

Menu